Димитър Александров - фотограф

www.alexandrof.com
За мен фотографията е изкуство - висша форма на общуване!
Тя не отстъпва по сложност на която и да е наука във всички сфери на заобикалящия ни свят. Необходими са много знания и опит за постигане на внушителни резултати.

Поддържам голямо фото студио в гр. Стара Загора, в което правя студийната си фотография. Преди да отворя студиото учих в продължение на 3 години, ежедневно, по няколко часа. Исках да се чувствам удобно в теорията.
Смея да твърдя, че за фотография съм учил повече от висшето си образование, което е "Магистър по електроника". Движещият мотив за мен е постоянното развитие - не мога да си представя ситуацията "знам това и това, предлагам това и това и така ще бъде след 10 години". Чета постоянно, инвестирам в нова техника, снимките стават все по-хубави.

Често когато разглеждам старите си снимки, си мисля "Сега ако го снимам това, ще бъде много по-хубаво...". Не се ограничавам в снимането на определен жанр, но предпочитам лицата и тяхното излъчване в кадрите ми. Според мен те вдъхват живот, запечатват емоциите и запазват спомените за преживяното живи и лесно възстановими.
Предлага:

Йонко Русев - фотограф

www.yonkorusev.com
Непрекъснато се опитвам да спазвам своите принципи по време на работата ми с мисълта за цялостно отразяване на сватбения ден. Тогава всички моменти са неповторими, всички ситуации са непредсказуеми, за това драги младоженци пригответе се да бъдете фотографирани по всяко време. Дръжте се естествено, не се срамувайте да покажете себе си, излезте от рамките на правилата и направете вашия сватбен ден най-най прекрасния във вашият живот до сега.
Предлага:

Дукс фото

www.duksfoto.com
Божи и Неви, професионални фотографи, това сме ние, които с любовта си към фотографията и помежду си, създадохме през 1990 Дукс фото – Нашата сбъдната мечта.

На първо място е любовта. Любовта помежду ни направи нашата работа удоволствие. Любовта към фотографията ни дава хъса да не спираме да се развиваме.Любовта към живота ни кара всеки път да сме щастливи, когато сме съпричастни към щастието на хората, в деня на Сватбата, раждането на нов живот, важните моменти. Всеки път съпреживяваме цялата емоция от тези събития и се стремим да разкажем и съхраним вашата история по неповторим начин.
Предлага: